Ik zal mij voorstellen…..mijn naam is Jorrit Lengers. Ik ben geboren op  25-10-1977 te Ursem en woon sinds een aantal jaren in “Stad van de Zon” te Heerhugowaard.

Op 7-jarige leeftijd ben ik lid geworden van “Muziekvereniging Ursem”. Ik heb daar mijn diploma’s A/B/C/D tamboer gehaald bij docenten Max Honing en Sandra Dol. In de tijd dat ik lid was ben ik met de vereniging meervoudig Nederlands kampioen mallet- band geweest in de Ere-divisie en eenmaal Europees kampioen mars lopen.

In 1994 won ik “de Grote Prijs”, een talentenjacht van de Don bosco mavo en Han Fortman College, het huidige trinitas college. Een goede basis voor een verdere studie.

In 1997 begon ik aan mijn studie Drums LM (lichte muziek) aan het Conservatorium in Alkmaar en heb deze succesvol afgerond in 2002.
Tijdens mijn studie heb ik in de band “Not serious” gedrumd en in de eigenwerk band “Lust”. Aan het eind van mijn studie ben ik in de professionele Band “Stampvast” gerold, waar ik tot op heden nog steeds in drum, al is dit onderhand wel onder de naam La Stampa.

Naast La Stampa geef ik sinds 2000 met succes drumles. Één van mijn oude pupillen is in 2010 afgestudeerd aan het conservatorium te Alkmaar. Een andere pupil studeert momenteel drums in Amsterdam. Ik heb leerlingen van 7 tot in de 60 jaar op drumles.

Na Bijna 25 jaar drumles te hebben gegeven stop ik met het geven van drumles. Bedankt voor het vele vertrouwen !!